LINE MINI

HWS-IMPORT
    Levertijd:14 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Palen leverbaar in zilvergrijs, zwart en wit.

Elastische koord is apart te bestellen en is verkrijgbaar in rood, wit, grijs en zwart

 Nuttige Tips en richtlijnen

Het is belangrijk te kiezen voor een afzetsysteem dat qua afwerking goed opgaat in de omgeving het milieu niet onnodig belast en de visuele impact minimaliseert. Ter ondersteuning van dit proces is onze standaard koord kleur grijs. Echter, in gebieden waar het belangrijk is aandacht te vestigen op de lijn, kunnen wij koord leveren dat het contrast zal verbeteren. Deze zijn rood of donker grijs.

 Als een vloer zeer glad gepolijst is moeten de afzetpalen dichter bij elkaar geplaatst worden (1.5 m) Bij een vloer die veel grip heeft kunnen de palen verder uit elkaar (2 m). Zo veel mogelijk moeten afzettingen worden geplaatst in een symmetrische mode voor een kunstwerk zoals dit goede algemene visuele harmonie onderhoudt.

 Stabiel, flexibel en neutraal De verhoudingen en detaillering zijn ontworpen ter aanvulling van museum, galerie en display omgevingen met strakke lijnen en neutrale afwerking. De LINE barrière kenmerken zijn een brede stabiele bodemplaat, rechte post en handige dop die  ondersteuning geeft aan het discrete elastisch koord dat die vreselijke hangende touwen vervangt. Eenvoudig, doeltreffend en bij uitstek geschikt voor flexibele lay-outs. Er is ook een scala aan opties van de bewegwijzering die zich gemakkelijk en veilig kunnen hechten aan de LINE-afzetpalen om te helpen met informatie en het regisseren van bezoekers.

Afzetsystemen
HOOGTE 45 cm
DIAMETER VOET Ø 35 cm
HOOGTE VOET 1 cm
GEWICHT 6 kg.
DIAMETER BUIS 2,5 cm